Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRIPREMLJENE SU DEKICE: Stand up komičari i projekcije filmova na Blatinama

PRIPREMLJENE SU DEKICE: Stand up komičari i projekcije filmova na Blatinama

Na otvorenom će besplatno nastupiti ekipa iz Studija smijeha Split

Večeras od 20 sati u parku iznad kafića Tropicana počinje besplatan stand up nastup vrhunske ekipe iz Studija smijeha Split nakon čega će biti projekcije filmova. Za sve posjetitelje su pripremljene dekice za uživanje na travi, a bit će i jela s gradela i pića.

- Cilj nam je organizirati što više ovakvog društvenog sadržaja u našem kotaru te je ovo samo prvi ovakav događaj kojeg ćemo organizirati ovo ljeto. Zahvalio bih ovim putem Tonćiju Viskoviću iz 'Ubijmo dosadu' te ekipi Studio smijeha Split koji su nam izašli u susret i pomogli s organizacijom - rekao je Davor Matijević, predsjednik GK Blatine-Škrape.

Vaša reakcija na temu