Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prognostičari najavljuju ekstremno visoke temperature, čime se najbolje hladiti ovo ljeto?

Prognostičari najavljuju ekstremno visoke temperature, čime se najbolje hladiti ovo ljeto?

Najprodavaniji lijek za visoke temperature širom planeta - GREE klima uređaji

Sigurno Vam pomisao na ljetne nesnosne vrućine zadaje glavobolju. Previsoka temperatura u zraku ometa Vašu koncentraciju, ugrožava Vaše zdravlje, iscrpljuje Vaše tijelo te izaziva osjećaj 'fjake'? Tražite provjeren i pouzdan način kako se 'osvježiti'?! Imamo najbolje rješenje za Vas!

Svojom dugogodišnjom tradicijom, izvrsnom kvalitetom, vrhunskim performansama, tehnološkim inovacijama te strasti za napretkom, Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja i regija (preko 300 milijuna). Time je zasluženo sjeo na prvo mjesto proizvođača klima uređaja u svijetu. Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje 'World Brand' Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

GREE i na Olimpijskim igrama u Riju


GREE je jedini proizvođač klima uređaja na svijetu koji na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju sudjeluje na svim lokacijama igara uključujući: borilišta, Olimpijsko selo, dvorane za medije, hotele, zračne luke itd. te jedini proizvođač klima uređaja koji klimatizira Olimpijske igre i s kućnom i s profesionalnom serijom uređaja. GREE je nadvladao konkurenciju zahvaljujući visokoj pouzdanosti te učinkovitosti svojih klima uređaja. Rio de Janeiro, kao grad uz more i visoku prosječnu temperaturu imao je visoke antikorozivne i kapacitativne zahtjeve koje je GREE sa svojim uređajima najbolje zadovoljio te će tako za vrijeme trajanja igara GREE pružiti ugodan ambijent za publiku i sportaše na natjecanjima. Time se nastavlja impozantan niz velikih sportskih manifestacija na kojima se GREE dokazao kao lider na području klimatizacije: od Olimpijskih igara u Pekingu, Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici i Brazilu, Afričkog kupa nacija, Guangzhou Azijskih igara, Univerzijade u Shenzhenu preko Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju.

Svojim vrhunskim tehničkim karakteristikama, visokim ekološkim i zdravstvenim zahtjevima te besprijekornom kvalitetom, diktira trendove na svjetskom tržištu klima uređaja. Gree je izumitelj i ponosni vlasnik više od 6000 patenata na području klimatizacije. 

Gree, s razlogom Vaš najbolji odabir za ljetnu vrućinu:

• Efikasno hlađenje čak i na 54°C vanjske temperature

• 'Turbo' hlađenje - brži protok zraka za brže postizane željene temperature prostorije

• 7 brzina ventilatora – odabir između sedam željenih protoka zraka

• Lokalno Wifi upravljanje koje omogućuje upravljanje radom klima uređaja preko tableta ili smart phonea, ne morate se ni ustajati s Vašeg naslonjača

• I feel senzor - mini senzor u bežičnom upravljaču koji može osjetiti okolnu temperaturu u  prostoru i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu. Time se omogućuje 'realnija' kontrola temperature u prostoru oko Vas, odnosno postizanje maksimalne ugode baš prema Vašim željama 


• Niska razina buke - razina buke smanjena je ispod 20dB(A), što omogućava stvaranje udobnog i harmoničnog radnog okoliša i obiteljske atmosfere

• 3-4 noćne krivulje - omogućavaju 'nesmetani užitak' čak i u snu

• Prirodno strujanje zraka - koje u potpunosti eliminira neugodan osjećaj izloženosti puhanju

Široki asortiman Gree klima uređaja omoguće Vam da izaberete upravo onu izvedbu koja odgovara Vašim zahtjevima i željama, a kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica, svakom interijeru dati će dašak osvježenja. Ako želite da ovog ljeta Vaša svakodnevica bude ispunjena osjećajem ugode, odabirom Gree klima uređaja sigurno nećete pogriješiti.


Više na www.deltron.hr.





Vaša reakcija na temu