Pronađite frekvenciju konobe 'Otprilike ovako' i vratite se nekoliko desetljeća unatrag!

Pronađite frekvenciju konobe 'Otprilike ovako' i vratite se nekoliko desetljeća unatrag!

Smještena je u splitskom Varošu, a prošli tjedan je službeno započela novu sezonu

Ako ste se zaželili odlične spize spremljene po starim ricetama na jedinstven način, onda je konoba 'Otprilike ovako' idealno mjesto za vas!

Konoba 'Otprilike ovako' koju uspješno i s ljubavlju vodi obitelj Grabovac jedno je od onih mjesta koje vas već pri prvom kontaktu vraćaju nekoliko desetljeća unatrag, a razlog su ponajprije unikatni jelovnici koji se pripremaju od najfriškijih namirnica iz mora i vrta, visoko kvalitetno bilo i crno vino vinarije Grabovac, te interijer i sama lokacija u srcu grada - u splitskom Varošu.

Konoba 'Otprilike ovako' prošli tjedan službeno je započela novu sezonu, a poznavatelji kužine obitelji Grabovac već su imali priliku uživati u njihovim gregadama, brujetima, marinadama, buzarama i lešadama, ali i drugim 'Otprilike ovako' specijalitetima.

- Nemojte unaprijed pitati što se kuva sljedeći vikend, jer sve ovisi o ulovu koji se toga dana nađe u kužini, a kakvog su okusa ricete iz nekog drugog, skoro zaboravljenog vrimena, saznajte tako da rezervirate svoja mista na broj koji ide otprilike ovako: + 385 91 440 9700 - poručili su iz konobe.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare