Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROSJACI I SINOVI: Matan i Nuša na bočicama parfema

PROSJACI I SINOVI: Matan i Nuša na bočicama parfema

Bit će predstavljeni u Imotskom u nedjelju

Matan i Nuša, par poznat iz knjige i televizijske serije 'Prosjaci i sinovi', sada su dobili i parfeme koji će u nedjelju biti predstavljeni u Imotskom. Inspirirani njihovom ljubavnom pričom na suvremeni način i mirisima Imotske krajine došlo je i do stvaranja prvih parfema koji predstavljaju Imotski, a i nose ova kultna imena.


Mirisi Imote, njenog ljekovitog bilja, zraka i svega što je čini posebnim utkani su u ove parfeme. Muški miris je decentan, muževan i otmjen dok je ženski senzualan, zavodljiv i egzotičan. Parfeme čini 28 sastojaka, a posebno dominiraju mirisne note Imotske krajine kao što su: vrba, jasen, list ljubičice, smilje, mahovina, vinova loza, ruža, đurđica i jasmin.

Bit će predstavljeni u nedjelju u 19 sati u Pučkomotvorenom učilištu u Imotskom.

Parfemi su kreirani u suradnji s hrvatskim parfumerom Tomislavom Vrbancem. Program ima i humanitarni karakter. Dio sredstava bit će namijenjen za Centar 'Slava Raškaj' koji je nedavno otvoren na Kamenmostu.


Vaša reakcija na temu