Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Provjerite kako je bilo na Sajmu sporta, izvanškolskih aktivnosti i tehničke kulture u Jokeru

Provjerite kako je bilo na Sajmu sporta, izvanškolskih aktivnosti i tehničke kulture u Jokeru

Manifestacija se sedmu godinu organizirala u ovom trgovačkom centru

Jedini splitski Sajam sporta, izvanškolskih aktivnosti i tehničke kulture već sedmu godinu zaredom održava se ovog vikenda u Jokeru. Sajam je okupio sve sportske, plesne i druge klubove, udruge i organizacije koje se bave slobodnim aktivnostima djece i mladih koji su se u prodajnom centru Joker predstavili djeci i roditeljima kroz izložbene prostore i prigodni program. 

- Ove godine sajam je ugostio rekordnih 40 izlagača. Na brojnim štandovima tijekom ovog vikenda predstavili su se desetci sportskih klubova – od nogometa do streličarstva, od triatlona do skokova u vodu, zanimljive udruge robotike i organizacije za slobodne aktivnosti, atraktivne plesne skupine, kulturno umjetnička društva... ukratko, sve što je jedan mališan mogao zamisliti. Neki od njih predstavili su svoje talente i vještine u prigodnom programu, u kojem su nastupili KUD Jedinstvo, dječji zbor Srdelice, plesne skupine CAF Spliters, Clique i centra plesa te karate klub Zonshin - opisali su iz Jokera.

Kako je bilo u Jokeru pogledajte u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu