Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Provjerite tko je sve doveo mališane na premijeru Stopalića

Provjerite tko je sve doveo mališane na premijeru Stopalića

Likovima novog obiteljskog hita glasove su posudili Edo Majka, Saša Lozar, Dajana Čuljak....

Svečana premijera nove animirane pustolovine Stopalići održana je jučer u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, a došli su brojni poznati roditelji i njihovi mališani. Druženje s pravim pravcatim jetijem nisu propustili ni Iva Šarić, Ana Begić Tahiri, Anja Alavanja Romac, Ana Miščević, Lana Pavić, Tea Blažević, Ivan Goran Vitez, Igor Vori, Irena Tereza Prpić, te Edo Majka, Saša Lozar i Dajana Čuljak koji su animiranim likovima posudili glasove.

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, Stopalići, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji - čovjeka. To je velika ideja na kojoj su nastali Stopalići, vesela, duhovita, obiteljska avantura smještena u snijegom zametenom svijetu iznad oblaka, koja počinje kada se čovjek po imenu Percy sretne s jetijem po imenu Migo. Ovaj nevjerojatni susret početak je neočekivanog putovanja koje će otvoriti njihova srca, natjerati ih da preispitaju svoj način razmišljanja i pokazati im da u životu postoji više od onog što su mislili da postoji. Mlađa publika će lako prihvatiti jednu od središnjih tema priče koja slavi ono što je njima već usađeno: znatiželja i postavljanje pitanja. Ovo je animirani film koji će vas osvojiti na prvu. Film koji nas potiče da život pogledamo kroz tuđe oči i budemo empatični i suosjećajni prema nekome tko ima potpuno drugačiji pogled na stvari od nas.

Glasove su glavnim likovima dali Saša Lozar (u originalu popularni voditelj i komičar James Corden) kao stopalić, Percy, Karlo Mrkša kao jeti Migo (u originalu mu je glas dao Channing Tatum) i ikona domaće hip-hop scene Edo Maajka (u originalu popularni reper Common) u ulozi Kamenara.  Uz njih su glasove dali i Ana Magud, Ranko Tihomirović, Domagoj Janković, Dajana Čuljak, Luka Petrušić, Marko Juraga i Dubravka Lelas.

Ovu priču o prijateljstvu, hrabrosti i požrtvovanju, nastalu uz fantastične glumce i nevjerojatan tim koji je pomicao granice digitalne animacije, zainteresirani mogu pogledati od 27. rujna u  svim CineStar kinima. Ulaznice su u prodaji ti mogu se kupiti online na: https://www.blitz-cinestar.hr/najave-filmova/stopalici-sink/5583/1/1 

Vaša reakcija na temu