Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rap grupa Podrumatik iz Kaštela objavili singl

Rap grupa Podrumatik iz Kaštela objavili singl

Poslušajte 'Podrumove Umove'

Iz kaštelanskog Škija studija izniknuo je Podrumatik koji spaja elemente old school repa kojeg su naposljetku začinili elementima new schoola. Prvi singl 'Podrumovi Umovi' najavljuje album prvijenac 'Ostaje Nam Se Samo Smijat' koji izlazi pred kraj ljeta 2024.

Na pjesmi 'Podrumovi Umovi' možemo čuti stihove iz kojih Podrumatik šalje jasne poruke da jednom kad krene nema stajanja jer njihovi umovi rade na glas jer drugačije ne znaju. Njihove repetirajuće fraze pozivaju vas na mijenjanje percepcija i uranjanje u dubinu Podrumatik izražaja.

Podrumatik je rap grupa iz Kaštela, nastala u podrumu kojeg danas nazivamo Škija studio. Grupa broji četiri člana, od kojih su Stee Lud i Zenza dva vodeća rap vokala, Milas koji je najčešće pjevni vokal, te producent Toka. Grupa se oformila spontanim stjecajem okolnosti. Kroz druženje i zajedničke afinitete prema hip hop žanru prvi doticaj bio je pravljenje beatova, a malo kasnije i repanje.

'Otvoreno pristupamo stvaranju glazbe najviše iz ljubavi prema svim podžanrovima, te po našoj procjeni uzimamo najbolje od rapa i trapa od čega stvaramo vlastitu smjesu', kažu iz Podrumatika.


Vaša reakcija na temu