Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Razočarani posjetitelj Ringišpila: 'Nije pomoglo ni kada su s razglasa pustili 'Dalmacijo, moja ružo procvala' i 'Hajde da ludujemo'

Razočarani posjetitelj Ringišpila: 'Nije pomoglo ni kada su s razglasa pustili 'Dalmacijo, moja ružo procvala' i 'Hajde da ludujemo'

Jedino je pravi štimung napravio Aca Lukas, ali za samo tisuću ljudi

Na redakcijski mail javio nam se čitatelj, vidno razočaran prvom večeri Ringišpila. Kako nam je ispričao, potaklo ga je pisanje pojedinih medija o odličnom spektaklu te brojki posjetitelja od nekoliko tisuća ljudi, iako je po njemu na vrhuncu bilo maksimalno oko tisuću ljudi, te je po njegovom mišljenu sramotno što su izvođači uglavnom pjevali na play back. Evo što je sve napisao Ante Radalj:

- Kako se najavljivalo da će sve biti puno, očekivali smo gužve na ulazu, međutim od toga ni traga. Pri ulasku na prvom pultu daješ kartu koja zamjenjuje narukvicu, na drugom pultu su također čekale hostese koje su dalje sve usmjeravale za vip ulaz i stol. Došli smo oko 23.30, kad je bilo oko 500-tinjak ljudi. Oko ponoć i po je bilo oko 1000 ljudi što je bio vrhunac posjećenosti.

Zagrijavanje je bilo uz prosječne DJ-e. Potom na scenu stupaju Ringišpil band i Igor Maljukanović (IN VIVO), koji uz folk hitove koliko toliko podiže lošu atmosferu. Nakon njih na scenu dolazi Indira Radić koja uz pjesme 'Lopov', 'Bio si mi sve' još više diže publiku, ali sve ubija s par novih hitova koje nitko ne zna. Nakon njenog seta od 5-6 pjesama ponovo na binu stupa DJ. Razočaran sam što su svi pjevali na play back, osim Indire.

Jedino je pravi štimung napravio Aca Lukas, ali za samo 1000 ljudi. Neki su razočarani napustili dvoranu i ranije. I još jedan debakl večeri, DJ  je pustio pjesmu 'Malo pjevam malo sviram i polako tetoviram tvoje ime u srcu' te nakon toga od Tajči 'Hajde da ludujemo', koje nitko nije pjevao. Jednom riječju katastrofa. Na bini je bilo 8 plesačica koje nisu niti malo usklađene, kao da ih je neko slučajno tu doveo i stavio da svaka o sebi plešu.

Vaša reakcija na temu