Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ringišpil i drugu večer podbacio, u Areni osamstotinjak ljudi

Ringišpil i drugu večer podbacio, u Areni osamstotinjak ljudi

Ne znam točno brojke, to će znati organizatori - rekla nam je Snježana Mehun

Niti večeras Spaladium Arena nije punija nege u petak. Do jednog sata iza ponoći u njoj se nalazilo manje od tisuću ljudi.

- Arena nikad nije bila praznija što se koncerata tiče, najavljivamo je više nego što se dobilo. Bila sam sinoć i čini mi se da je jednak broj ljudi, oko nekih 800 - kazala je posjetiteljica Marija.

Prije toga, u vrijeme kad je koncert već počeo, u Tetra na Zapadnoj obali sreli smo Snježanu Mehun, PR-agenticu cijele manifestacije, koja je posjetila Bornin Bazar...

- Vjerujem da će ova večer opravdati očekivanja I da će sve super proći. Nastupa najveća legenda folk glazbe Haris Džinović i sam njegov nastup uz plesačice s Ibize I performere će biti dovoljno atraktivan - kazala je Mehun.

Na pitanje koliko je prvu večer prodano ulaznica, odgovorila je:

- Ne znam točno brojke, ne bih o tome. To bi više mogli znati organizatori.



Vaša reakcija na temu