Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Romano Obilinović pobijedio u Big Brotheru!

Romano Obilinović pobijedio u Big Brotheru!

Bivši nogometaš je na kraju slavio

Romano Obilinović je pobijedio u Big Brotheru i osvojio je 183.700 kuna!

- Izgubio je Marinu,ali je osvojio titulu pobjednika - kazala je Marijana.

- Osjećam se lipo, super je osvojiti nagradu. Da nije bilo Marine, ne bi bio ovdje i osvojio nagradu.

Voditeljica mu je poručila da večeras ne potroši svu nagradu.

Prethodno je Romano htio zaprositi Marinu u studiju Big Brothera, a ona ga je odbila. Nastao je muk u studiju.

Na pitanje voditeljice Marijane, je li razočaran zbog toga što ga je Marina odbila kazao je:

- Što je tu je.    

Inače, prvi su večeras kuću napustili Alen i Marina. Nakon što su gledatelji izbacili dvoje stanara, za glavnu nagradu od 300 tisuća kuna bori se pet stanara i o tome će odlučiti publika koja imam priliku glasati za favorita.

Alena je u studiju dočekala zaručnica, dok je Marinu nije dočekao njen odabranik.

- Malo nam je šok svima, ne znam što bi pričali. Bojali smo se svi izlaska, ono najgore tek slijedi, ne želim o tome razmišljat što bude bit će - kazala je Marina po izlasku u studiju.

Rina je treća kandidatkinja koja je napustila show, a čini se kako su neki od izglednih favorita prije vremena napustili kuću.

Fabio je napustio kuću Velikog brata, tako je još jedan par ostao bez svoje polovice. Za glavnu nagradu bore se Romano, Ines i Kocka.

- Mislim da Ines ima šanse za pobjedu. Nije mi žao što se nismo vjenčali, svjestan sam bio kakva je realnost u vanjskom svijetu - kazao je Fabio

Vaša reakcija na temu