Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FESTIVAL ŠALŠE I SALSE: Dobra spiza i ples za kaštelanske beskućnike

FESTIVAL ŠALŠE I SALSE: Dobra spiza i ples za kaštelanske beskućnike

Program počinje od 18 sati na Igrišću u Štafiliću

Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine 'Šušur' u Kaštel Štafiliću u subotu organizira 8. Festival šalše i salse. Festival spize i plesa na Igrišću počinje u 18 sati i traje do ponoći, a pokrovitelji su mu Turistička zajednica Kaštela, Grada Kaštela, TZ županije splitsko dalmatinske, Županija splitsko-dalmatinska i Cemex d.d. 

- Ova manifestacija ima i humanitarni karakter jer dio prihoda namijenjen je kući za beskućnike u Kaštelima. Uz dobru zabavu uz latino ritmove turistima, ali i domaćim posjetiteljima i ovog puta ponudit ćemo bogat i sadržajan program uz degustaciju spravljenih jela od poma - poručili su organizatori iz udruge 'Šušur' i dodali da će za izlagače osigurati besplatne štandove.

Program počinje postavljanjem štandova i pripremom gastro ponude od poma kao i degustacijom koktela, u 19.30  na rasporedu je mimohod plesnih skupina od Kaštel Starog do Štafilića, u 20 sati posjetitelji će moći pogledati žongliranje s vatrom, pola sata kasnije nastupit će plesni klubovi,  trbušne i latino plesačice. U ritmu salse zaplesat će se uz Bravo bend od 21.30 do 23 sata, a u 23.30 podijelit će se nagrade, priznanja i zahvalnice.

Oni koji žele sudjelovati na Festivalu, predstaviti svoju organizaciju ili udrugu, trebaju se javiti organizatorima se zbog dogovora oko načina sudjelovanja. Informacije, obavijesti i prijave za sudjelovanje mogu se dostaviti na e-mail: kastelanskakronika@gmail.com do petka.

Vaša reakcija na temu