Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sarajevski dvojac After Affair u Kuglani: Provjerite zašto imaju vojsku sljedbenika i kakvi su njihovi after party tulumi!

Sarajevski dvojac After Affair u Kuglani: Provjerite zašto imaju vojsku sljedbenika i kakvi su njihovi after party tulumi!

Bonjasky i Ivan Z. originalno i dosljedno promoviraju vlastiti zvuk i nisu pretjerano zainteresirani slijediti trendove

Sarajevski dvojac After Affair u subotu, 21. travnja, stiže u šibensku KuglanuNikad prije nisu nastupali u Šibeniku, gdje dolaze na vrhuncu svoje ne samo glazbene karijere, nego i kao muzički promotori koji su od Sarajeva napravili regionalnim središtem clubbinga. Raspored nastupa toliko im je zgusnut da ih je gotovo nemoguće bookirati, a kada nisu u tom svom vječnom stanju turneje, doma organiziraju partyje na koje dovode ono najbolje što globalna elektronička glazbena scena u ovom trenutku ima. Kod njih su tako već nastupali Dixon, Ame, Trikk, Patrice Baumel, &ME, Denis Horvat, Lehar, Sandrino, Eelke Kleijn, YokoO, HOSH, Magdalena, Third Son i mnogi drugi, a u narednom periodu bookirali su imena kao što su Adriatique, Edu Imbernon, Baikal, Chaim itd.

After Affair, koji u Sarajevu i čitavoj regiji ima vojsku sljedbenika, kolektiv je dvojice sjajnih DJ-a koji čine Bonjasky i Ivan Z. Njih dvojica vrlo originalno i dosljedno promoviraju vlastiti zvuk i nisu pretjerano zainteresirani slijediti trendove i prilagođavati im se.

Njihova sarajevska priča u mnogom je slična šibenskoj jer baš kao što je RatCat projekt pokrenut da bi lokalni DJ-i imali gdje nastupiti, a publika dobiti prostor poput Kuglane gdje će uživati u dobroj glazbi i čuti sjajne izvođače, tako su krenuli i oni.

- Nismo imali gdje izaći pa smo počeli organizirati događaje i sad smo tu gdje jesmo. Imamo publiku, imamo partyje i sjajno se zabavljamo. Drago nam je što ćemo u Šibeniku svirati 'all night long' jer to je najbolji način da se sjedinimo s vama i napravimo pravu zabavu. Nema ništa bolje od druženja s publikom tijekom cijele noći i predstavljanja ljudima u punom sjaju, a kada je nakon toga i pravi after - onda je vrhunac zagarantiran. Dugo smo već napaljeni na nastup u Kuglani i odbrojavamo dane i sata. Bit će to pravi show - najavljuje Bonjasky, inače resident sarajevskog kuba Silver & Smoke.

Taj klub rastao je paralelno s After Affair i stasao u najrespektabilniji underground klub u BiH.

- Možemo slobodno reći da su Sarajevo i Silver&Smoke već postali poznati na svjetskoj DJ karti, većinom zbog oduševljenja svih DJ-eva koji su ovdje u proteklom period nastupali - izjavili su momci iz After Affaira.

Osim što sviraju gotovo svakog vikenda i rade show gdje god borave, poznati su po svojim after party tulumima pa 'after affair' naziv nisu dobili slučajno. After će raditi i u Šibeniku, ali taj dio njihova prvog gostovanja u ovome gradu zasad je još obavijen velom tajne, kako je i red kada je o afterima riječ. 

Vaša reakcija na temu