'Šešula' je prije par mjeseci oduševila s tjesteninom s piletinom, šparogama i pancetom, te drugom kombinacijom s piletinom, kozicama i tartufima. Ovaj fast food u Splitu poznat je po zanimljivim kombinacijama, dosta je sjetiti se piletine s kozicama nazvane upravo Šešula, a sada predstavljamo njihov novi meni...
Njoki s gorgonzolom - 58 kn
(njoki, gorgonzola, vrhnje, bešamel, parmezan, češnjak, peršin, bijelo vino, sol, vegeta, maslinovo ulje, bosiljak)
Njoki s lososom - 58 kn
(njoki, losos, vrhnje, maslac, parmezan, bijelo vino, sol, vegeta, maslinovo ulje, češnjak, peršin, bosiljak)
Njoki s tunom i kukuruzom na crveno - 58 kn
(njoki, tuna, kukuruz, parmezan, maslac, pelati, šećer, bijelo vino, sol, vegeta, maslinovo ulje, češnjak, peršin, bosiljak)
Zapečena tjestenina s lososom i kozicama - 62 kn
(tjestenina, losos, kozice, vrhnje, bešamel, muškatni oraščić, parmezan, sir, bijelo vino, češnjak, peršin, bosiljak, sol, vegeta)
- Tjestenina s povrćem - 48 kn
(tjestenina, gljive, artičoka, kukuruz, sezonsko povrće, pasirana rajčica, parmezan, maslac, bijelo vino, češnjak, peršin, bosiljak, sol, vegeta, maslinovo ulje, šećer, kapula)
- Tjestenina s rajčicama - 42 kn
(tjestenina, pasirana rajčica, maslac, bijelo vino, češnjak, peršin, bosiljak, sol, vegeta, mljevena crvena slatka paprika, maslinovo ulje, šećer)
- Piletina s artičokom i pršutom - 39 kn
Radno vrijeme je od 16 do ponoć, a subotom i nedjeljom od podne do ponoć. Ponedjeljkom ne rade.