Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Severina kao Priska: Dat ćemo narodu kruha i igara, ovi danas ne nude ni to!

Severina kao Priska: Dat ćemo narodu kruha i igara, ovi danas ne nude ni to!

Robert Kurbaša je rekao da je izbor splitske pjevačice kao njegove partnerice bilo - lijepo iznenađenje

Glavna zvijezda ovogodišnjih Dana Dioklecijana definitivno je Severina. Prije dolaska na Peristil novinari su je pitali za izjavu. Uživjela se u ulogu Priske...

- I car i ja smo bili ozbiljni, netko u ovoj zemlji mora biti ozbiljan, ovi naši u Saboru se jako zafrkavaju, sada su izbori, pa mi moramo držati sve pod kontrolom - rekla je dobro raspoložena Severina.

Upitana je hoće li utjecati na carevu vladavinu.

- Apsolutno. On je glava, ja sam vrat - odgovorila je.

A na pitanje koje poteze će napraviti u ova tri dana, rekla je:

- Naše odluke su ozbiljne. Kruha i igara! Mislim da je to ispravna odluka zato što nam ovi sada ne nude ni kruha i igara.

Robert Kurbaša je rekao da je velika razlika biti car 2016. godine i kada je to bio Dioklecijan. Poručio je da se lijepo osjeća, te da su mu iz Turističke zajednice grada Splita dali direktivu da kao car treba puku dati kruha i igara.

- Rekao sam im da je to floskula koja traje stoljećima, dajte ljudima da rade! Ha, ha - bio je dobro raspoložen splitski glumac.

Upitan je i je li zadovoljan izborom carice.

- Iznenade me svake godine, a moram priznati da je ona lijepo iznenađenje!

Vaša reakcija na temu