Sila nečista ima novi spot: 'Šta žensko može iz mista, đava ne more iz zaleta!'

Sila nečista ima novi spot: 'Šta žensko može iz mista, đava ne more iz zaleta!'

'Dobro došli nam u Ðunglu' treći je singl solinske grupe

Solinski bend Sila nečista, nakon singlova 'Mirjana' i 'Volim dase sportski oblačim', s debi albuma 'Volim dase sportski oblačim' objavljuje i treći singl 'Dobro došli nam u Ðunglu'. Spot je snimio Toni Mijač, montirala Gitak Legenda, a režiju potpisuju obojica.

- Ovim spotom ekranizirano je svo zlo koje se krije u predgrađima Solina i dokumentirane su opasnosti muško-ženskih odnosa kad se ne poštuju tradicionalne vrijednosti. Ovaj spot pokazuje kako đava lako odnese šalu, jer đava nikad ne spava! A šta žensko može iz mista, đava ne more iz zaleta! - decidirano su objasnili momci iz Sile nečiste.

Vjerni zvuku balkanske škole pastirskog rocka s tekstovima koji su na granici apsurda uz prislanjanje na pirski punk, estradni heavy metal i duševni disco, ovaj duhoviti bend svidjet će se svima koji vole bendove kao što su Vatreni poljubac, Nervozni poštar, Rokeri s Moravu, Živo blato i Brkove.

Na albumu 'Volim dase sportski oblačim' se nalazi dever autorskih pjesama. Idejni pokretač i tekstopisac Gitak Legenda zajedno s cijelim bendom koji još čine Frane iz Omiša (vokal), Inspektor Bore (gitara), Komesar (bas), Nemanja Strašni (bubnjevi) potpisuje glazbu i aranžman.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare