Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Split dobio Interlibar u Jokeru

Split dobio Interlibar u Jokeru

Sajam knjiga održava se u organizaciji lanca knjižara Hoću knjigu i trgovačkog centra

Dok u Zagrebu traje Interliber, Split je dobio Interlibar! Splitski sajam knjiga, duhovito nazvan Interlibar, suorganiziraju lanac knjižara Hoću knjigu i shopping centar Joker, a trajat će od 10. do 19. studenoga - dulje negoli njegova zagrebačka inačica. Namjera je, kažu organizatori, da sajam Interlibar postane redovita godišnja manifestacija na kojoj će se gosti moći upoznati s aktualnim književnim i publicističkim naslovima te opskrbiti dobrom literaturom po povoljnijim cijenama. A uz samu sajamsku djelatnost, iduće bi godine Interlibar svoju ponudu mogao dopuniti i književnim događanjima, promocijama, čitanjima... 


Splitski sajam knjiga, iako opsegom puno manji, svim ljubiteljima knjige ide 'na ruku' pa se tako knjige svih izdavača u Hrvatskoj mogu kupiti s popustima od 10 do čak 50 posto, ali u ograničenim količinama. Zanimljivo je da sadržajem splitski Interlibar ide ukorak sa starijim bratom, pa je u Jokeru prilika za povoljniju kupnju i nekih novih naslova koji se tradicionalno izdaju baš uoči Interlibera kako bi bili promovirani pred najaktivnijom i najzainteresiranijom knjiškom publikom. Organizatori s ponosom kažu da će njihovi popusti vrijediti čak tjedan dana dulje od zagrebačkih.

Strani naslovi, pa i oni hit naslovi koji još nisu prevedeni na hrvatski, također su na akciji od 10 posto, što je još jedan kuriozitet splitskog Interlibra. Ne manje važno, svi kupci na sajmu dobit će i poseban letak uz koji će tijekom 11. i 12. mjeseca moći ostvariti popust na asortimanu poklona u knjižari Hoću knjigu. 

Stoga, puno je razloga da se do 19. studenoga prošetate Jokerom i pronađete knjigu za sebe jer, kako kažu pametni ljudi, knjiga je čovjekov najbolji prijatelj.


Vaša reakcija na temu