Split film festival traži volontere, javite se najkasnije do 1. rujna

Split film festival traži volontere, javite se najkasnije do 1. rujna

To je jedinstvena prilika za nove kontakte, kao i za upoznavanje domaćih i stranih sudionika Festivala, poručuju organizatori

Od 9. do 16. rujna održat će se 22. Splitski filmski festival, a oni koji bi htjeli volontirati i tako postati dio festivalske ekipe prijave mogu poslati najkasnije do 1. rujna. 

Zainteresirani se mogu uključiti u jednu od službi koje su zadužene za domaće i međunarodne goste, za odnose s javnošću i predstavljanje programa na društvenim mrežama, mogu postati dio tehničke službe ili se mogu baviti nekim drugim važnim poslovima vezanim uz realizaciju Festivala. Uvjet je punoljetnost, a poželjno je i poznavanje rada na računalu te znanje engleskog jezika. Organizatori navode i da je prednost i položen vozački ispit, ali nije uvjet.  

- Uz organizatore Splitskog filmskog festivala i popratne službe, potreban je veliki angažman u realizaciji različitih aktivnosti i zato svake godine dolazi i od brojnih volontera. Nova će ekipa, s volonterima koji već godinama rade na Festivalu, imati priliku za upoznavanje s raznim segmentima zahtjevne festivalske organizacije, koja predstavlja poseban izazov za ljubitelje sedme umjetnosti. Volontiranje na Splitskom filmskom festivalu jedinstvena je prilika za nove kontakte, kao i upoznavanje stranih i domaćih sudionika Festivala - poručuju organizatori te dodaju kako se prijave mogu poslati na mail: info@splitfilmfestival.hr.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare