Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Split film festival traži volontere, javite se najkasnije do 1. rujna

Split film festival traži volontere, javite se najkasnije do 1. rujna

To je jedinstvena prilika za nove kontakte, kao i za upoznavanje domaćih i stranih sudionika Festivala, poručuju organizatori

Od 9. do 16. rujna održat će se 22. Splitski filmski festival, a oni koji bi htjeli volontirati i tako postati dio festivalske ekipe prijave mogu poslati najkasnije do 1. rujna. 

Zainteresirani se mogu uključiti u jednu od službi koje su zadužene za domaće i međunarodne goste, za odnose s javnošću i predstavljanje programa na društvenim mrežama, mogu postati dio tehničke službe ili se mogu baviti nekim drugim važnim poslovima vezanim uz realizaciju Festivala. Uvjet je punoljetnost, a poželjno je i poznavanje rada na računalu te znanje engleskog jezika. Organizatori navode i da je prednost i položen vozački ispit, ali nije uvjet.  

- Uz organizatore Splitskog filmskog festivala i popratne službe, potreban je veliki angažman u realizaciji različitih aktivnosti i zato svake godine dolazi i od brojnih volontera. Nova će ekipa, s volonterima koji već godinama rade na Festivalu, imati priliku za upoznavanje s raznim segmentima zahtjevne festivalske organizacije, koja predstavlja poseban izazov za ljubitelje sedme umjetnosti. Volontiranje na Splitskom filmskom festivalu jedinstvena je prilika za nove kontakte, kao i upoznavanje stranih i domaćih sudionika Festivala - poručuju organizatori te dodaju kako se prijave mogu poslati na mail: info@splitfilmfestival.hr.

Vaša reakcija na temu