Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SPLIT OSTAO BEZ PORINA: Glazbena nagrada dodjeljivat će se u Rijeci

SPLIT OSTAO BEZ PORINA: Glazbena nagrada dodjeljivat će se u Rijeci

Zauvijek će ostati slike iz Spaladium Arene kada je puna dvorana pljeskala Oliveru Dragojeviću koji se javio preko video zida

Nakon četiri iznimno uspješne dodjele glazbene nagrade u Splitu, Porin će se u nadolazećoj godini održati u Rijeci. Odlučio je tako organizacijski vrh Porina, a tomu je doprinijelo što je i Rijeka Europska prijestolnica kulture 2020. godine.

Osim slavljena glazbe prethodnih godina tijekom Porina zauvijek će ostati slike iz Spaladium Arene kada je puna dvorana pljeskala Oliveru Dragojeviću koji se javio preko video zida.


Veliki Oliver je na jubilarnoj 25. obljetnici nagrade dobio Porina za životno djelo, ali ga je bolest spriječila preuzeti ga pred publikom. Zahvalio se i pozdravio video porukom, a ispraćen dugim pljeskom, pjesmom i suzama.

Porin u Splitu, dodajmo, održao se tri puta u Spaladium Areni i jednom na Gripama. 

Vaša reakcija na temu