LEGENDE MEDITERANA: Izložba Stipe Suraća u subotu u Splitu

LEGENDE MEDITERANA: Izložba Stipe Suraća u subotu u Splitu

Fotograf iz Zadra je objavio nekoliko tisuća fotografija u više desetaka knjiga o prirodi, kulturi, mjestima, ljudima...

Prva samostalna izložba fotografija Stipe Suraća u Splitu - 'Legende Mediterana' održat će se u subotu, 15. rujna, s početkom u 11.30 sati u Galeriji Muzeja grada Splita.

- Ovom izložbom ujedno započinje i obilježavanje Mediteranskog dana obale u našem gradu koji je prilika da se podsjetimo koliko su lijepe naše obale, ali i koliko su krhke i kakve im sve ugroze prijete. Kampanjom uoči Dana obale Centar za regionalne aktivnosti Programa prioritetnih akcija (PAP/RAC) poziva na aktivan angažman u zaštiti naših obala i mora te na njihovo održivo korištenje - poručuju iz organizacije.

Stipe Surać, freelance fotograf iz Zadra, u 22 godine profesionalnog rada objavio je nekoliko tisuća fotografija u više desetaka knjiga o prirodi, kulturi, mjestima, ljudima i drugim srodnim temama. U hrvatskom izdanju časopisa National Geographic objavio je 39 reportaža od čega i osam naslovnica. Također, dobitnik je više od 60 nagrada na raznim fotografskim natjecanjima u Hrvatskoj i svijetu.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare