Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SURVIVOR Buran razgovor između Damjana i Nikole, tim stao na Damjanovu stranu

SURVIVOR Buran razgovor između Damjana i Nikole, tim stao na Damjanovu stranu

'Kad čujem Nikolino 'ali', doslovno mi pukne žila u mozgu!'

Kandidate crvenog i plavog plemena očekuje igra za još jedan plemenski imunitet koja će presuditi koji će tim dati četvrtog igrača u eliminacijsku igru. Za sada je poznato da u eliminacije odlaze Alex i Damjan iz plavog tima te Ognjen iz crvenog plemena. 

'Borit ću se da osvojimo igru za plemensko vijeće da ne moramo slati i trećeg člana plavog plemena u eliminacijsku igru', istaknut će Damjan. 

'Idemo igrati i poslati nekoga od crvenih u eliminacijsku igru', kazat će Alex koji je također motiviran da plavo pleme sačuva što više svojih članova. 

Ognjen smatra da mu je za sada Alex najveća prijetnja u eliminacijskoj igri.

Da bi plemena osigurala totem plemenskog vijeća moraju uspješno proći zahtjevan, ali i zabavan poligon s visećim preprekama te prvi na njemu prikupiti deset bodova.

Damjan će se povjeriti Martini o burnom razgovoru s Nikolom koji je glasao za njega već nekoliko puta. 

'Govorio mi je da sam dvoličan zato što ću njemu dati glas', reći će Damjan dodavši kako nema za koga drugoga glasati. 

Martina će biti začuđena što je Nikola Damjana optužio za dvoličnost. 

'Komunikacija s Nikolom je otišla predaleko, pa sam povisio ton. Ali to ne znači da sam agresivan ili bi se htio uzdignuti iznad njega, nego nisam razumio što on želi više izvući iz mene', objasnit će Damjan svoj neugodan razgovor s Nikolom. 

'Mislim da je osoba koja uspije naživcirati Damjana prevršila svaku mjeru', komentirat će Nancy dodavši da 'Nikola toliko zagovara Boga i vrti krunicom po cijele dane, a onda laže i ne poštuje druge'.

'Kad čujem njegovo 'ali', doslovno mi pukne žila u mozgu', kazat će Dorian. 

Kakve će posljedice imati sukob Nikole i Damjana po pleme, te koje pleme šalje još jednog svog igrača u eliminacijsku igru, ne propustite doznati u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora.

Vaša reakcija na temu