Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUSHI CORNER SPLIT: Novo takeaway iskustvo na području grada

SUSHI CORNER SPLIT: Novo takeaway iskustvo na području grada

Naše artikle baziramo na jedinstvenoj recepturi i dnevno svježoj ribi

U Splitu je pokrenut novi sushi brand - Sushi Corner Split objedinjuje jedinstvenu ponudu najjačeg lokalnog dobavljača svježe ribe - Ribarnice Brač, s iskustvom i strašću u proizvodnji i distribuciji tima provjerenih proizvođača i dostavljača sushi proizvoda na splitskom području.

Sushi Corner Split svojim proizvodima puni vitrinu Ribarnice Brač na Poljudu, dok je za kućnu dostavu zadužen popularni servis Dobar tek.

- Naše artikle baziramo na jedinstvenoj recepturi i dnevno svježoj ribi. Jelovnik smo sastavljali u konzultaciji i suradnji s internacionalnim sushi chefovima te, naravno, iskustvom rada za vjerne kupce Ribarnice Brač, kao i kroz rad s drugim brendovima koje smo zastupali - poručili su iz Sushi Cornera Split.

Sushi Corner Split razvija svoju dostavnu mrežu sushi proizvoda na području Splita, tako da se sushi paketi, plate i sve vrste cateringa mogu već naručiti putem Facebook i Instagram stranice.

Kontakt:
Dnevne narudžbe i plate:
0977146391
Catering, veće narudžbe, dogovori i business:
0915315088


Vaša reakcija na temu