Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash SVIJET GLAZBE TUGUJE Zvijezda poznatog showa pronađena mrtva u svom domu

SVIJET GLAZBE TUGUJE Zvijezda poznatog showa pronađena mrtva u svom domu

Imala je samo 47 godina

Zvijezda Američkog idola Mandisa Lynn Hundley pronađena je mrtva u svom domu u 47. godini, a okolnosti smrti još uvijek nisu utvrđene. Pjevačica se u ovom showu natjecala 2006. godine te kasnije ostvarila karijeru, a većini je bila poznata samo kao Mandisa. Prije deset godina dobila je i Grammyja u kategoriji suvremene kršćanske glazbe, a nagradu je primila zahvaljujući svome albumu Overcomer iz 2014. godine.

Podsjetimo, Mandisa je u sezoni Američkog idola u kojoj je nastupila završila na devetom mjestu, a nakon ispadanja u ovom showu glazbenica je nastavila nastupati te gostovati u raznim emisijama. Tako je došlo i do njezina prvog albuma 'True Beauty' 2007. godine te je on brzo došao na prvo mjestu top albuma vjerske tematike. Time je postala prva pjevačica kojoj je to uspjelo. Osim toga, ovaj album našao se na 43. mjestu Billboardove ljestvice za vjersku glazbe. Nakon ovog albuma objavila je i EP božićne tematike, a potom i božićni album, a nastavila je i dalje raditi na glazbi i nastupati.

Dodajmo i da se glazbenica borila s viškom kilograma, a to su na nepristojan način komentirali i članovi žirija tijekom njezina sudjelovanja u Američkom idolu. Mandisa je nakon što je krenula s glazbenom karijerom izgubila mnogo kilograma te bila izrazito ponosna na sebe, a potom je kilograme vratila tijekom borbe s mentalnim zdravljem kada se i 2014. godine povukla iz javnosti. Vratila se 2017. godine kada je o svemu otvoreno progovorila te napisala i svoje memoare, piše Večernji.

Vaša reakcija na temu