TAKVA SAM JA: U novom spotu grupe Providenca, uz Mirellu i Zoricu, sudjeluju Severina, Karan i Giuliano!

TAKVA SAM JA: U novom spotu grupe Providenca, uz Mirellu i Zoricu, sudjeluju Severina, Karan i Giuliano!

Kreirale smo program koji se obraća najviše ženskoj publici. Znači, dame biraju! - rekla je Mirella

Splitska grupa Providenca snimila je spot za pjesmu 'Takva sam ja' čiji je autor Goran Karan, a aranžer i producent Nikša Bratoš.

- Nakon velikog broja nastupa osjetile smo kako postoji potreba i prostor za pjesmama, kako bi rekli, za našu dušu - kazala je Mirella Meić.

- Zorica i ja, vođene vlastitim glazbenim ukusom i reakcijama publike, kreirale smo program koji se obraća najviše ženskoj publici. Znači, dame biraju!

- Poželjele smo se osloboditi pritiska trendova i našom glazbom donijeti ljudima radost života - rekla je Zorica Bučić i dodala:

- Mirella i ja smo, nastupajući u mjuziklu Naša bila štorija, imale priliku opet doživjeti glazbu kao prvu ljubav.

Spot za pjesmu 'Takva sam ja' je sniman u Splitu i Mariboru, a režirao ga je Matko Petrić. Uz Zoricu i Mirellu u spotu se pojavljuju Severina, Goran Karan i Giuliano.

- Prilikom gostovanja mjuzikla Naša bila štorija u Mariboru, došlo je do jedne zabavne situacije u kojoj smo Severina, Giuliano i ja, nakon što su nam Mirella i Zorica pokazale pjesmu, odlučili sudjelovati i zabaviti se u njihovom spotu - ispričao je Karan.

- Mirella i Zorica su posebne, imaju neku nevjerojatnu energiju. Meni je ovo preslatko - rekla je Severina.

- Ma mi smo u Štoriji svi ka familja! Mirella je ovo lito bar pet puta spremala marendu za cilu ekipu pa nisam smija ni reć da neću, hahaha - dodao je Giuliano.

Spot je režirao Matko Petrić, a snimatelji su Boris Poljak (Split) i Brane Lobnik (Maribor)

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare