Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tamburaška rapsodija u Jazzbini ovog petka: 'One koji rezerviraju stol čeka plata pršuta i sira!'

Tamburaška rapsodija u Jazzbini ovog petka: 'One koji rezerviraju stol čeka plata pršuta i sira!'

Popularni pub nastavlja sa zabavom uz tamburice

Dragi naši jazzbinaši, još jedan uspješan i glazbeno ispunjen vikend je iza nas... Nastavljamo s tradicijom i tamburaškim nastupima petkom i ovog nadolazećeg - 23. studenog i to uz pravi, authohtnoni zvuk tamburice. TS Rapsodija dolazi u Split iz sjevernijih dijelova Lijepe naše za sve vas da uživate u najboljem provodu u gradu - poručili su iz Jazzbine. 

- I ne odugovlačite s rezervacijama nego nazovite odmah na: +385 91 595 0022 jer svaki rezervirani stol i dalje dobiva platu sira i pršuta koja će uskoro postati nezaobilazni dio ove priče! - dodali su iz popularnog puba.


Vaša reakcija na temu