Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Justin Johnson's i TBF proširit će dobru energiju Plavog stabla

Justin Johnson's i TBF proširit će dobru energiju Plavog stabla

Mario Lipovac se zahvalio svima koji su pomogli da skulptura ponovno 'izraste' u Splitu dan uoči obljetnice Vaskovog rođendana

Postavljanje Plavog stabla na travnjak kod Doma mladih bit će popraćeno koncertom grupe Justin Johnson's, a svoj glazbeni obol će dati i TBF, kojima je pripala čast predstavljanja vraćanja  skulpture Vaska Lipovca u javnu prostor. Svečanost će se, kap što je najavljeno, održati u srijedu od 20.30 sati...

- Plavo stablo prvi put je donijelo osmijeh na lice grada postavljanjem na početku Vukovarske ulice 13. srpnja 2011. Već više od dvije godine ga tamo nema i za to vrijeme primili smo brojne poruke, inicijative, prijedloge novih lokacija i pozive za postavljanje. Slika te želje i entuzijazma brojnih naših sugrađana je i grafit 'Venem bez Plavog stabla' koji je osvanuo jednog jutra, tek tako - rekao je Mario Lipovac, sin velikog umjetnika koji s obitelji brine o baštini.

- Još u ožujku smo imali vrlo vrijedan sastanak s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom i službama na kojem su pokazali otvorenost i želju za aktivnom suradnjom. Ovaj događaj predstavlja početak te suradnje i zahvaljujemo se svima koji su pomogli da Plavo stablo ponovno 'izraste' u Splitu dan uoči obljetnice Vaskovog rođendana - dodao je, kazavši još da smatra kako će TBF i Justin Johnson's proširiti dobru energiju koje Plavo stablo nosi.

Vaša reakcija na temu