Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Thompsonov menadžment: Komadina, jesu li Zagreb, Zadar, Varaždin ili Osijek manje multikulturalni od Kostrene?

Thompsonov menadžment: Komadina, jesu li Zagreb, Zadar, Varaždin ili Osijek manje multikulturalni od Kostrene?

Pitamo Vas da mi objasnite kojom se to ikonografijom g. Perković koristi, a da je zabranjena u Republici Hrvatskoj?

Thompsonov menadžment je reagirao na izjavu primorsko-goranskog župana i potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadine. On je, naime, vezano za koncert u kotreni za Novi list rekao:

- Nisam pobornik ničega što koketira sa zabranjenom ikonografijom, koja je potpuno neprimjerena. Takav koncert ne bi se trebao održati na prostoru koji je multikulturalan, ovo nije prostor podjela.

Dodao je da cijeni doprinos Marka Perkovića Thompsona u Domovinskom ratu, ali da mu to ne daje pravo da se koristi spomenutom ikonografijom.

Thompsonom menadžer Denis Pletikosa kaže:

- Pitamo Vas da mi objasnite kojom se to ikonografijom g. Perković koristi, a da je zabranjena u Republici Hrvatskoj? Jesu li Zagreb, Zadar, Varaždin, Osijek i ostali gradovi i mjesta u kojima g. Perković redovno nastupa, manje multikulturalniji od Kostrene? Vi govorite kako su neke Thompsonove pjesme dobre, a neke mu nisu dobre tj. kažete da su neprimjerene. Ovim putem od vas tražim da odgovorite koje su to neprimjerene pjesme kojih je g. Perković autor, koje su zakonito prijavljene u HDS ZAMP-u i na kraju koje Thompson izvodi na svojim nastupima? Kako ste javno prozvali g. Perkovića, molim da ovo nama i javnosti objasnite, kako svi ne bi bili u zabludi i kako mi, suradnici Marka Perkovića Thompsona ne bi sumnjali u Vas da koristite svoju poziciju obnašatelja vlasti kako bi se bavili nezakonitim radnjama tj. da se bavite pokušajima nezakonite diskriminacije prema pojedinim građanima Republike Hrvatske, u ovom slučaju Marka Perkovića Thompsona.

Vaša reakcija na temu