Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević TIGNINO CASTRO MUSIC EXPERIENCE Koncert Radojke Šverko na Kninskoj tvrđavi

TIGNINO CASTRO MUSIC EXPERIENCE Koncert Radojke Šverko na Kninskoj tvrđavi

Zapjevat će uz klavirsku pratnju Vladimira Babina

U okviru manifestacije Tignino Castro Music Experience priprema se još jedan koncert. Ovog puta, 1. lipnja u 20 sati, Radojka Šverko nastupit će na Kninskoj tvrđavi, uz klavirsku pratnju profesora Vladimira Babina.

Cijena ulaznice ista je onoj za posjet Kninskoj tvrđavi. Iznosi, dakle, šest eura.

'Dobra vijest - svi oni koji su tijekom cijelog svibnja kupili kartu za obilazak Kninske tvrđave istu mogu koristiti i za ovaj jedinstven koncert. Tako vas častimo jer #KninFortressLovesYou', poručili su organizatori.

Budući da je broj posjetitelja ograničen na 150, mole sve koji se žele pridružiti da pošalju poruku na Facebook stranicu tvrđave kako bi rezervirali svoje mjesto. 


Vaša reakcija na temu