Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tony Cetinski priprema spektakl u Centralu!

Tony Cetinski priprema spektakl u Centralu!

U popularnom splitskom klubu nastupa 23. studenog

Nakon više od dvije godine Tony Cetinski ponovno je u Splitu! Nezaboravni glazbeni show održat će se u petak, 23. studenog, u popularnom splitskom klubu Central. Trideset godina karijere obilježene bezbrojnim hitovima, bolje rečeno evergreenovima, obilježit će vrhunsku koncertnu večer u Centralu. Tony Cetinski kao prvi u nizu iznenađenja kakve je marljiva ekipa Centrala i najavljivala, zalog su odličnog provoda i svojevrsni poklon vjernoj splitskoj publici. 

Jedinstveni velemajstor, pjevač koji s lakoćom vlada pozornicom, uvijek vedri i nasmijani Tony Cetinski, poziva sve Splićane na ovaj ekskluzivni koncert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nema sumnje kako će Central biti pretijesan za sve one željne nastupa svog omiljenog pjevača, jer Tony se svojim poznatim šarmom te odličnim humorom, na svoj prepoznatljiv način lako povezuje s publikom stvarajući posebnu atmosferu i nezaboravne glazbene trenutke. 


Broj ulaznica za ovaj jedinstveni i intimni spektakl je limitiran, a svoj vrijedni primjerak u pretprodaji možete nabaviti svakog radnog dana isključivo na blagajni Centrala od 13 do 15 te 19 do 21 sat. Također, ulaznice možete kupiti i ovog vikenda pola sata iza ponoći u regularnom radnom vremenu kluba. 

Dalmatinski portal u suradnji s Centralom svojim čitateljima osigurao je dvije ulaznice, a imena sretnih dobitnika objavit ćemo kroz nagradnu igru na našoj Facebook stranici u petak,  23. studenog, na dan koncerta!

VIP rezervacije i sve informacije mogu se dobiti na broj telefona +385 (0)91 3323 234.

Vaša reakcija na temu