Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcidina zastava bit će donirana budućem muzeju u čast Oliveru Dragojeviću

Torcidina zastava bit će donirana budućem muzeju u čast Oliveru Dragojeviću

Posljednji put je korištena na koncertu klape Intrade, bio je to najemotivniji trenutak te večeri u Spaladium Areni

Najemotivniji trenutak na koncertu klape Intrade u Spaladium Areni bio je kada su se ugasila svjetla, a reflektor obasjao zastavu s likom Olivera DragojevićaTa zastava je napravljena za Oliverov ispraćaj, bila je izvješena na Svetom Duji, a kada je objavljeno da je koncert u Areni baš na Oliverov rođendan, nije bilo sumnje da će Torcida legendi još jedanput odati počast. Navijači Hajduka su, podsjetimo, prilikom ispraćaja formirali špalir od crkve sv. Frane do gata Sv. Nikole kraj Lučke kapetanije, mjesta odakle je simbolično u 19.50 sati posljednji put Oliver isplovio prema Veloj Luci.

Uz pjevanje njegove 'Hajdučke' i dizanje poruke oprostili su se i sa Sjevera od njega, a i tada je bio istaknut lancun s Oliverom koji drži baklju u ruci.

Ta zastava više neće biti javno korištena, bit će donirana budućem muzeju koji će biti otvoren u Veloj Luci u čast velikog pjevača...



Vaša reakcija na temu