Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TRADICIONALNI HRVATSKI BOŽIĆ: Provjerite što su pripremili Imoćani

TRADICIONALNI HRVATSKI BOŽIĆ: Provjerite što su pripremili Imoćani

Manifestacija počinje u nedjelju i traje do 2. siječnja

'Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom' kojeg organiziraju Grad Imotski, Turistička zajednica Imota i Pučko otvoreno učilište Imotski počinje ovu nedjelju u 20 sati na pozornici kod fontane u Ulici Ante Starčevića nastupom grupe After five. 

U ponedjeljak je u 20 sati​ na rasporedu Večer folklora, u utorak koncert Kraljeva ulice, u srijedu u 19 sati nastupaju crkveni zborovi župa imotske krajine, a u 20 sati je koncert klape Contra. U četvrtak nastupaju tamburaši Dukati iz Širokog Brijega, u petak se u 19 sati otvara izložba fotografija Luke Kolovrata 'Ispod površine', a u 20 sati nastupa duo Sara i Jappa. 

Događanja u subotu počinju u 10.30 sati kuhanjem i natjecanje za najbolju imotsku tortu, a u 20 sati nastupaju Christmas trio iz Zagreba, a u nedjelju u 20 sati koncert će održati Combo project.

Na Badnjak u podne počinje podjela bakalara, a od 17 sati kreće Večer za djecu, Djed Božićnjak i Glazbarski čestitari. Za Božić je na rasporedu DJ večer, u srijedu u 20 sati je Večer klapske pisme, a u četvrtak Večer vinyla. U petak se u 19 sati otvara izložba fotografija Mije Zidara 'Naš krajolik', a u 20 sati Get vintage band. U subotu će u 11 sati koncert održati HPO Gradska glazba Imotski, a u 20 sati nastupa Advent band. Dan kasnije u podne nastupaju mažoretkinje, a u 20 kvartet Imota. 

Imoćani će Novu godinu dočekati uz DJ maraton, a sve završava 2. siječnja u 20 sati koncertom Ago i Paško banda.

Vaša reakcija na temu