Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TREĆI DAN PRIČIGINA: Večeras erotika i PR

TREĆI DAN PRIČIGINA: Večeras erotika i PR

Sinoć je Dom mladih bio prepun onih koje su zanimale priče iz paraobavještajnog podzemlja

Svi zainteresirani slušatelji drugog dana Pričigina nisu ni stali u prostor Doma mladih, bilo ih je u gledalištu, na podu i na pozornici... Razlog tome je tradicionalni program festivala – Splitski autori/ce. Boris Dežulović i Boris Rašeta, jedan zbog bolesti, a drugi zbog posla, nažalost nisu sinoć pričali. To ni najmanje nije omelo preostalu domaću četvorku pod moderacijom Nebojše Lujanovića, da iznesu odličan sinoćnji program. Pričale su se priče iz paraobavještajnog podzemlja, a publiku su zabavljali Aleksandra Kardum, Edi Matić, Jurica Pavičić i Ante Tomić.

Nakon MKC-a, večer se nastavila u kavani hotela Bellevue, gdje je jedan od vodećih hrvatskih astronoma i pokretača Zvjezdarnice Višnjan te mnogih edukacijskih projekata u Hrvatskoj u tom području - Korado Korlević, u duhu ovogodišnjeg Svjetskog dana pripovijedanja, pričao na temu (Zvjezdani) Mitovi i legende. 

Tema trećeg dana Pričigina je erotika i PR, a počinje u 19 sati u amfiteatru Doma mladih. Splitska publika slušat će erotske priče iz uglavnom ženske perspektive. Program pod nazivom Bez predigre (konkrevetne priče) moderira Marijo Glavaš, a pričaju Zoran Ferić, Doris Pandžić, Tanja Radmilo, Mislava Zuppa Rašić i Mima Simić.

Nakon erotike, slijede ispovijesti. U istom prostoru u 21 sat, pričati i slušat će se na temu Kako sam služio Predsjednika/cu (ispovijesti jednog PR-ovca). Program moderira Kruno Lokotar, a pričaju Mladen Blažević, Emir Imamović Pirke, Damir Nikšić, Dejan Tiago Stanković Josip Vujčić.

Ulaz na sve programe festivala je besplatan.

Vaša reakcija na temu