Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trpimir Jurkić podnio ostavku na mjesto ravnatelja Drame HNK Split

Trpimir Jurkić podnio ostavku na mjesto ravnatelja Drame HNK Split

Odnosi između Jurkića i Golovka nisu idealni još od prošle godine zbog Marulićevih dana

Trpimir Jurkić je, neslužbeno saznajemo, podnio ostavku na mjesto vršitelja dužnosti ravnatelja Drame HNK Split. 

U teatru vlada šutnja po ovom pitanju, intendant Goran Golovko koji je i imenovao Jurkića ravnateljem odbija pozive i dignuti slušalicu.

Na naš direktni upit je li i zašto je podnio ostavku, Jurkić nam je odgovorio:

- Nemam komentara!

Koji je konkretan razlog, saznat će se uskoro, ako se ne predomisli v.d. ravnatelja Drame, ali ono što znamo je da odnosi između Jurkića i Golovka nisu idealni još od prošle godine zbog Marulićevih dana koji nisu dobro sjeli ravnatelju Drame, a navodno je kulminiralo koncem ove kazališne sezone.

Napetosti u teatru kumuje svakako i neizvjesnost oko izbora intendanta. Nakon, slobodno možemo reći, sramotnog odbijanja Ivana Lea Leme od strane vladajuće koalicije natječaj još nije raspisan. Samo se šuška da će Golovko biti v.d.intendant, a s njim pak nitko nije popričao.

Ne znamo ni što čeka Kazališno vijeće... 

Vaša reakcija na temu