Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije organizira promociju knjige 'Cyberturist: Novi mediji u turizmu'

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije organizira promociju knjige 'Cyberturist: Novi mediji u turizmu'

Promocija će se održati sutra u Hotelu Park u Splitu

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Institut za Nove medije i e-demokraciju organiziraju promociju nove knjige profesora Domagoja Bebića pod nazivom 'Cyberturist: Novi mediji u turizmu'.
Promocija knjige bit će u petak, 9. studenog 2018. godine od 11 sati u Hotelu Park, Split.

Na promociji knjige uz autora Domagoja Bebića i direktora Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Joška Stellu, sudjelovat će i stručne i istaknute osobe iz medijskog i turističkog sektora.

Ova stručna knjiga, temeljena na dugogodišnjem praćenju teorijskih spoznaja, konkretnih komunikacijskih iskustava doc.dr.sc. Domagoja Bebića, daje upućeni pregled ključnih elemenata kojima je potrebno ovladati prilikom upravljanja turističkom destinacijom u novom komunikacijsko-informacijskom okruženju.

Knjiga obuhvaća teme koje se tiču utjecaja novih medija na turističku komunikaciju i promociju kroz promjenu same komunikacije, utjecaj na brendiranje u turizmu, uloge kreativnosti u stvaranju novih promocijskih aktivnosti te pretpostavka trendova za budućnost.

Ova knjiga namijenjena je svakom menadžeru u turizmu, predstavnicima lokalne zajednice, djelatnicima turističkih zajednica, poduzetnicima, kao i profesionalnim djelatnicima u odnosima s javnostima, studentima i komunikacijskim stručnjacima.  

 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare