Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Zoni naučite kako do kvalitetnih međuljudskih odnosa

U Zoni naučite kako do kvalitetnih međuljudskih odnosa

Kako se nositi s izazovima

U Zoni će se 22. svibnja u 19 sati održati besplatna radionica pod nazivom 'Online vs. Offline odnosi'. Glavna tema bit će zdravi i kvalitetni međuljudski odnosi, ali i načini kako se nositi s negativnim mislima i rješavati različite izazove.

- Kroz malo teorije i puno praktičnih vježbi sudionici radionice pričat o najčešćim odlikama zdravih i kvalitetnih odnosa te kako pojedinac svakodnevno funkcionira u kontaktu s drugima. Otkrit će i kako što više prihvatiti sebe te stvoriti višu razinu samosuosjećanja, što također ima veze s odnosima. Spomenut će se i pojedini koraci koji mogu pomoći u nošenju s negativnim mislima te rješavanju različitih problema. Voditeljica radionice je iskusna volonterka udruge Feniks Split Mia Radostić, magistra psihologije te edukantica Geštalt psihoterapije pri IGW Institutu u Zagrebu. Iskoristite priliku i kroz ovu dvosatnu radionicu naučite više o međuljudskim odnosima i kako se nositi s izazovima - poziva Marina Vidović iz udruge Feniks Split.

Zbog zadržavanja kvalitete rada obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net/rezervacija.

Radionica se provodi u sklopu projekta 'Centar za mlade Split' kojeg u partnerstvu provode Liga za prevenciju ovisnosti, udruga Feniks Split te Info zona kao nositelj projekta. Projekt je sufinanciran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Vaša reakcija na temu