Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Ulaznice za koncertni spektakl Šubićevac live od sada u prodaji u sustavu Eventim.hr

Ulaznice za koncertni spektakl Šubićevac live od sada u prodaji u sustavu Eventim.hr

Eventim novi ekskluzivni ticketing partner iščekivanog šibenskog glazbenog festivala

Ulaznice za prvi koncertni spektakl u sklopu novog glazbenog festivala Šubićevac live na kojem će 6. srpnja na šibenskom stadionu Šubićevac pjevati Tony Cetinski i Nina Badrić od danas su u prodaji isključivo u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima u sklopu Eventim mreže.

Organizatori iz NK Šibenik koji ovog ljeta u Šibenik u tri koncertna termina dovode velike glazbene zvijezde naglašavaju da će ticketing partner Festivala Šubićevac live od sada biti isključivo Eventim.

Ulaznice koje su fanovi Tonyja i Nine za prvi koncert 6. srpnja već kupili u sustavu Adriaticketsa vrijede za ulazak na ovaj iščekivani koncert, bez obzira na promjenu ticketing servisa.

Od danas su ulaznice za koncert Tonyja Cetinskog i Nine Badrić u prodaji online u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u mreži Eventima.

Posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija: od ulaznica za 25,00 EUR, do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica (200,00 EUR) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup.

Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice (45,00 EUR) i VIP Silver (35,00 EUR) koje uključuju mjesto za stolom s minimalno 4, odnosno najviše 6 osoba.

Vaša reakcija na temu