Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UTORAK NA TURSKOJ KULI Sigurno u prometu

UTORAK NA TURSKOJ KULI Sigurno u prometu

Županijsko natjecanje za učenike osnovnih škola

Hrvatski Autoklub Zagreb i Auto klub Split tradicionalno organiziraju Županijsko natjecanje  'Sigurno u prometu 2024.' u suradnji sa Županijom splitsko-dalmatinskom i MUP-om, PU splitsko-dalmatinskom, koje će se održati u utorak, 30. travnja  od 8 do 12 sati.

'Natjecanje, koje je u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti prometa, sastoji se od rješavanja testova iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila te praktičnog polaganja ispita iz vožnje bicikla uz poštivanje pravila prednosti prolaska. Vožnja bicikla izvodi se na Školskom prometnom poligonu AK Split na Turskoj kuli koji je u potpunosti opremljen horizontalnom i vertikalnom signalizacijom te pruža učenicima/natjecateljima simulaciju stvarnih prometnih uvjeta', poručuju organizatori.

Na natjecanju će sudjelovati učenici 12 osnovnih škola splitsko-dalmatinske županije, te će učenici s najboljim rezultatima u Županiji sudjelovati na Državnom natjecanju u Puli od 21.05. do 24. svibnja. 

Pobjednici Državnog natjecanja sudjelovat će na Europskom natjecanju.

Vaša reakcija na temu