Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonijo Ćatipović KRAJ: Nakon vatrometa je Ban rasplesao publiku

KRAJ: Nakon vatrometa je Ban rasplesao publiku

Grupa Magazin će kadrove s večerašnje proslave koristiti za svoj novi spot

00.31 - Marijan Ban je nakon koncerta rekao:

- Bilo je super. Poručujem Splićanima da se vole i poštuju i to je to.

23.26 - Poslije nastupa Magazina, Andrea Šušnjara je rekla:

Odradila sam s grupom Magazin na tisuće gaža, uvijek se osjećam napeto pred nastup pred domaćom publikom, ali kada se popnem na binu sva napetost ode i tako je večeras bilo. Puno lipo se osjećam što sam na dan koji puno znači Splićanima, a i meni osobno.

Još je dodala:

- Ovo je prva godina da nisam s roditeljima išla na procesiju i u grad na sv. Duju, ali ću zato sada otići kupiti neku drvenariju i mozda šećernu vunu.

22.41 - Pet minuta trajao je spektakularni vatromet na Rivi, a posjetitelji su uživali u nebu nad gradom.


Marijan Ban sa svojim bendom Diktatori nakon vatrometa preuzeo je binu. U Splitu je započeo pravi spektakl. Ban je koncert otvorio s 'Maricom', a publika se rasplesala

22.25 - Za nekoliko minuta očekuje se vatromet, a za to vrijeme na binu stupa Marijan Ban i njegov bend Diktatori, koji će na kraju današnje fešte zabavljati publiku na splitskoj Rivi.

22.02 - Splitska publika večeras nije samo u toj ulozi... Grupa Magazin odlučila je kadrove s večerašnje proslave uvrstiti u svoj novi spot. Tako će svi koji su se našli u publici biti statisti nove pjesme grupe Magazin. 

21.30 - Pjesmom Maslačak grupa Magazin započela je svoj koncert povodom blagdana sv.Duje. Kako je sama pjevačica grupe, Andrea Šušnjara obećala repertoar pjesama predviđen je za sve uzraste, pjevaju nove i stare hitove Magazina.

21.15 - Bilo je sjajno nastupati pred prepunom Rivom, hvala svima koji su se sa nama zabavili i pivali. Pokazali smo koliko volimo nas grad - kazao je Marino Vukušić iz udruge.


21.10 - Udruga Srce završila je svoj koncert Oliverovom pjesmom 'Ispod sunca zlatnoga' te su sa bine poručili 'zauvik si tu u mojim mislima i grudima, Splite moj'.

21.05 - Sjajnu atmosferu na Rivi čine pjevači udruge Srce, koji su okupili mnoštvo publike pred binu, s koje odjekuju dalmatinski hitovi.

Očekuje se dolazak splitske grupe Magazin čiji koncert je predviđen oko 21 sat.


20.35 - Djeca iz udruge Srce otvorili su glazbeni dio proslave Sudamje. Pjesmom Miše Kovača 'Dalmacija u mom oku' zapalili su publiku na splitskoj Rivi i zaradili veliki pljesak. 

Nastavili su u istom ritmu izvođenjem poznatih dalmatinskih skladbi.

Vaša reakcija na temu