Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRAJ Almir je pao s bine pa poručio: Ruka je dobro, pogotovo srednji prst koji je uvijek spreman za političare

KRAJ Almir je pao s bine pa poručio: Ruka je dobro, pogotovo srednji prst koji je uvijek spreman za političare

Dubioza Kolektiv zatvara drugo izdanje Aj Cha festivala

00.28 - Pjesmom ‘Brijuni’ završili su trosatni koncert. I skupa s publikom poslali srednjak.


00.20 - Pokazali su ploču na kojoj piše ‘The end’, publika ih je dozvala na bis.

00.15 - Izveli su ‘Kokuz’ i ‘Blam Blam’ pa su pitali publiku jesu umorni, odgovorila im je da nisu.

- Onda ćemo ovako, jedna pjesma i idemo Ća, tako se festival i zove - kazao je Branko, a publika negodovala i vikala da žele još, nastavio je:

- Ima jedna baba šta nam zove policiju pa neka zove. Mi ćemo sada probati bosanski tango. To je da se svi zagrlimo i skačemo - poručio je i publika ga je poslušala. 

- Ovo je prvi put da su se zaštitari zagrlili - dodao je.


23.58 - Mislili smo da će biti sranje ovaj koncert, da nitko neće doći, da će padati kiša. Nije pala kiša jebem vam miša. Sad ozbiljno, svaka čast organizatorima što su organizirali festival u spomen na velikog Dina Dvornika - poručili su pa izveli ‘Treba mi zraka’, jednu od onih koje je Dino ostavio nedovršenu pa su je oni dovršili.

- Ovu pjesmu ćemo izvoditi samo u Splitu - obećali su s bine. Potom su pjesmu ‘Krivo je more 2’ posvetili Oliveru. U jednom trenutku Almir je pao s bine, kada se digao na pitanje je li dobro, poručio je.

- Jesam, ruka je dobro, pogotovo srednji prst koji je uvijek spreman za političare.


23.24 - Dubioza je odlučila napraviti natjecanje u pjevanju među splitskom publikom.

- Natjecanje će se zvati Dalmacija traži antitalente, napravit ćemo grupu lijevo i desno, nevazno za koga ste glasali podjelite se, mi iz Bosne smo specijalisti za dijeljenja - kazao je Branko Jakubović, a kako je to izgledalo pogledajte u video zapisu.

Potom su izveli svoja dva hita ‘Himna generacije’ i ‘Kažu’, pa je Almir opet završio među publikom u zagrljaju.


23.11 - ‘Free.mp3’, ‘Firma ilegal’, ‘Rijaliti’, ‘Boom!’ Dubioza reda hitove na Starom placu...


22.45 - Kažu iz grupe da su prije koncerta sreli brojne strance.

- Nisu oni došli na koncert, nego na more - kazali su, prevodivši svaku rečenicu na engleski, pa zapjevali 'Our music is for free...'


22.28 - Pjesmom ‘Volio BiH’ Dubioza otvorila koncert. Publika je oduševljena, a Almir Hasanbegović u jednom trenu pobjegao je među njih. Pogledajte video.


21.58 - Grupa Rezerve zabavljaju publiku dok ne počne koncert


21.30 - Psihomodo Pop odličnim koncertom sinoć su oduševili splitsku publiku, a večeras Dubioza Kolektiv zatvara drugo izdanje Aj Cha festivala. Publika polako puni Stari Plac gdje se koncert održava.


Vaša reakcija na temu