Grupa Belfast Food zabavila Splićane kod Galerije umjetnina, a Marko Pecotić Peco ispred Turističke palače

Grupa Belfast Food zabavila Splićane kod Galerije umjetnina, a Marko Pecotić Peco ispred Turističke palače

U srijedu su otvorene tri nove adventske lokacije

21.42 - Evo i malo glazbe Belfast Fooda...

21.36 - Galadvent ispred Galerije umjetnina započeo je u popodnevnim satima, a trenutačno okupljene zabavlja Belfast Food.

21.25 - Na Pjaci okupljene zabavlja DJ Renato. Ugostiteljski objekti su popunjeni.

21.15 - Na Rivi svira DJ, atmosfera za sada nije dobra, neusporediva s onom kod Turističke palače. Čak je obližnji kafić zatvoren, ali su kućice pune.

20.06 - Prekrasno je sređen prostor oko Turističke palače te je odaziv na ovaj dio Adventa sjajan. Kućica Pasta Factory pripremila je razne paste s domaćom tjesteninom, ukusne wafle s raznim preljevima dok se u Terminal Elf's kućici mogu probati i Germ knedle, velike fritule punjene raznim kremama, churrosi, street adventski sendviči te razne kobaje... Tu su i zimskih kokteli, freakshakes te kuhano vino i kuhani 'gin to warm you all up'.

19.50 - Lijepo je ispred Turističke palače, evo videa...

19.31 - Danas nešto iza 19 sati paljenjem svjećica službeno je započeo Advent u Turističkoj palači. Prvi je gost je Marko Pecotić Peco, tenor klape Iskon, koji je započeo koncert.

18.25 - Važnost otvaranja 'Adventa na Kampusu' svojim dolaskom su pokazali župan Blaženko Boban, rektor Šimun Anđelinović i direktorica Turističke zajednice Splita Alijana Vukšić, a događaj je blagoslovio i svećenik. Na platou ispred Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman' smjestile su se tri kućice, a cijeli prostor je obasjan svjetlosnim efektima i uređen božićnim drvcima. 

'Advent na Kampusu' trajat će do 20. prosinca, a svakog dana, pod grijaćim lampama, zabavljat će se od 16 do 24 sata, uz DJ-eve, piće  i fritule.

Srijedom će posjetitelji moći uživati u nastupima uživo studentskih bendova Veritas aeterna, Extender i Loops.

17.15 -  Danas od 17 sati otvorena je nova lokacija Adventa u Splitu, ispred Galerije umjetnina koja nudi četiri ugostiteljska objekta.

- Advent ispred Galerije umjetnina je nastavak urbanog đira koji se malo izgubio na Rivi, tu su popularna Rudolf kućica i slastice Luka - rekla je Martina Radovčić iz agencije Apostrof komunikacije, koja je organizator ovog adventa.

Najavila je urbani đir u ovom dijelu grada, a već večeras od 20 sati posjetitelji će uživati u koncertu grupe Belfast Food.

- U suradnji sa caffe barom Galerija organizirat ćemo svirke, a večerašnji koncert imat će video projekciju na kuli kako bi svi posjetitelji imali što bolju atmosferu. Želimo urbanu glazbu, neki jazz sa zidića koji će okupiti vjerujem sve one koji žele uživati u jednom kvalitetnom programu.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare