SHOW NA SPLITU 3: Publika Vitasovića vraćala na binu, morao se probijati uz pomoć zaštitara

SHOW NA SPLITU 3: Publika Vitasovića vraćala na binu, morao se probijati uz pomoć zaštitara

Ja te volim, Alene! Pustite, Alena! U boj, u boj, za Alena svog!

23.10 - Publika nije Vitasoviću dozvoljavala da ode, pa se na kraju trebao probiti uz pomoć zaštitara...

- Alene, Alene! - zvali su ga.

Pa onda:

- Ja te volim, Hajduče!

Zatim:

- Ja te volim, Alene! Pustite, Alena! U boj, u boj, za Alena svog!

Show na Splitu 3.

Pogledajte video...23.05 - Vitasović se zahvalio publici, ali ga je ona vratila na bis.

22.45 - Kazao je kako za kraj pjeva 'Ja ne morem bez nje', pa je opalio po Mišinim hitovima. 

- Još i danas teku suze - pjevaju svi.


22.35 Istarski pjevač je stavio hrvatsku zastavu oko vrata i zapjevao 'Jenu noć'.

- Tekst je promijenio u 'Svaku noć mrzim Dinamo'...


22.15 - Publika je zapalila tri baklje, a publika pjeva s Alenom 'Niš mi se ne da'. Vitasović je u jednom trenutku otišao do ruba pozornice, zamahnuo je nogom, a nakon toga se sagnuo i ramijenio par riječi sa ženom koja se u jednom momentu preplašila tog njegovog trzaja. 21.50 - Imam upalu grla i temperaturu, ali to nije vaš problem nego moj - rekao je Vitasović.

21.46 - Pozdrav Splitu i Dalmaciji. Nakon toliko godina, ne mogu vam reći koliko mi to znači. Ja sam se malo promijenio, posijedio, udebljao se. Ja sam vaš čovjek, ja vas volim. I vi mene. I Hajduk i bilu boju i...


21.45 - Došao je na pozornicu Alen Vitasović!

21.38 - I Marijana Puljak je među publikom...


21.31 - Još ćemo vas malo zabavljati dok Alen ne dođe - poručio je Edin Đelilović Đele, vokal i gitarist benda te nastavio pjesmu Daleke obale 'Od mora do mora', a publika ju je pjevušeći prihvatila.

21.10Polako se na platou okuplja sve veći broj onih koji nisu na nekom političkom skupu, odnosno koncertima na Rivi i Brdima21.00 Na Splitu 3 je veselo, pjevaju se hitovi Doris Dragović 'Zemlja i stina', Crvene jabuke 'Bježi kišo s prozora', Magazina 'Rano, ranije', Parnog valjka 'Lutka za bal', Bijelog dugmeta 'Ne spavaj, mala moja, muzika dok svira', Olivera 'Ča će mi Copacabana'... Sve pjesme izvodi splitski bend Dreamers.

20.45 Na koncertu koji je započeo prije nekoliko trenutaka puno je djece koja bezbrižno plešu i uživaju u poznatim pjesmama. Nešto kasnije očekuje se da će 'mali' u krpe, a stariji na plesni podij. Za sada je još dan pa su mlađi najhrabriji.


20.30 - Klub mladih Split u organizaciji i suradnji s udrugom Moj Split 3, udrugom Sindrom Down -21 Split, Koturaljkaškim klubom Rošule Split, Student Times, LAN Battle for Split, Caffe barom Dreamers i Gradskim kotarom Split 3 organizira trodnevnu manifestaciju pod nazivom 'Ruđerijada'. Tako je jučer započeo malonogometni turnir na Krempiju, dok je upravo započeo koncertni program. U 20:30 predgrupa Dreamers bend zapjevala je Banovu pjesmu 'Morska vila' i započela feštu na Splitu 3. Koncert Alena Vitasovića očekuje se za sat vremena. 


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare