Foto: Joško Šupić SAN SUSTIPANSKE NOĆI Odličan koncert Nene Belana: 'Najbolja ste publika, hvala na ovoj divnoj večeri!'

SAN SUSTIPANSKE NOĆI Odličan koncert Nene Belana: 'Najbolja ste publika, hvala na ovoj divnoj večeri!'

Na pozornici mu se pridružio i Tonči Huljić, a pjesmom 'Afrika' se sjetio Dina Dvornika

00.55Pjesmom 'Rock galama' završen je odličan koncert Nene Belana na Sustipanu. Splitskoj publici je poručio:

- Ovo je moj sjajni Mediteran orkestar, a vi ste najbolja publika. Hvala vam na ovoj divnoj večeri.

00.34 - Sustipanom se orilo 'Stojim na kantunu', a Neno Belan je poručio:

- Nadamo se da smo zadovoljili vaše fine ukuse, hvala Splite - zaključio je Belan svoj nastup, ali ga je publika dozvala na bis. 

Odsvirao je potom spektakularno hit 'Banbina'.


00.11 - Zoranu je zaželio sretan 50. rođendan od supruge pjesmom 'Sunny day'. Potom je redao hitove, a pjesmom 'Afrika' sjetio se Dina Dvornika.

23.35 - Redao je Belan hitove: 'Vino noći', 'Rijeka snova', 'Zar više nema nas', a onda mu se pridružio Tonči Huljić pa su publiku razveselili njihovim duetom 'Žaj mi je'.


22.56 - 'Dolazi ljubav' kaže moja pjesma, a ja kažem da ne dolazi, nego je već tu, to ste vi - poručio je Belan s pozornice, pa nastavio redati hitove poput 'Ulicama grada', 'Ostani uz mene', 'Zaboravi' koju je otpjevao s klapom Kampanel. 

22.21 - Sustipan je krcat, a atmosfera ugodna, kao i uvijek...


22.03 - Dobra večer, rodni grade, hvala vam što ste večeras ovdje, ja ću vam se zahvaliti dobrim pjesmama. Poseban je gušt nastupati pred svojom publikom - kazao je Neno Belan pa nastavio pjesmom 'Pričaj mi o ljubavi'.21.59 - Pjesmom 'Dani ljubavi' Belan je otvorio koncert.

21.45 - Evo fotografije i iz drugog kuta...


21.42 - Ogroman je red za ulaz na koncert. 

- Ekipica, draga naša... Band je spreman, Neno jedva čeka, a mi čekamo još malo da svi uđete - poručili su organizatori.21.27 - Koncert je rasprodan, stoga i ne čudi da je gužva ispred ulaza.


21.15 - Večeras se na Sustipanu održava prva večer manifestacije San Sustipanske noći, a na jednu od najposebnijih pozornica koncert će održati Neno Belan. Publika je već zauzela svoje mjesto na dekicama...
Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare