Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić VATERPOLO FACE U MORU: Loše vrijeme nije pokvarilo ideju turnira '4 kafića' na Žnjanu

VATERPOLO FACE U MORU: Loše vrijeme nije pokvarilo ideju turnira '4 kafića' na Žnjanu

Vještinu u moru ispred kafića Cool su odmjerili Mario Oreb, Višeslav Sarić, Nikša Jaić, Ivan Rabadan...

Loše vrijeme prekinulo je prvi vaterpolski turnir '4 kafića', koji se igrao u moru na žnjanskom platou. Cool, Plan B, Rosa Negra i Sunset su u nedjelju popodne privukli bivše profesionalne vaterpoliste Ivana Vranješa, Matea Jurića, Višeslava Sarića, Marija Oreba, Krešu Raića, Nikšu Jaića i Ivana Rabadana, bilo je to zanimljivo prijateljsko druženje koje nije pokvario ni vjetar koji je učinio da prvo izdanje '4 kafića' završi bez pobjednika. 

Organizatori natjecanja - ekipa Waterpolo Cruise i caffe bar Cool - već su najavili turnir idućeg ljeta, koji će, kažu, biti na većem nivou...

Vaša reakcija na temu