Večer crnog humora u klubu Ghetto: Petak 13. zapamtite po bazama splitskih komičara!

Večer crnog humora u klubu Ghetto: Petak 13. zapamtite po bazama splitskih komičara!

Show Ivice Lazanea i Josipa Škilje počinje u 20.30 sati

Studio smijeha scena Split od ove sezone ima pojačani mjesečni program, a prva tematska večer na rasporedu simbolično pada na petak trinaesti u splitskom klubu Ghetto. 'Black Friday - Večer crnog humora' je show na kojem će se čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Njima nije neugodno. Svoje crne baze od 20.30 sati predstavit će dva najveća crnjaka splitske scene: Ivica Lazaneo i Josip Škiljo.

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema s alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Stand-upom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodaje maslinovo ulje.

Josip Škiljo, pak, tridesetdvogodišnji je 'mladić' koji je često blizu mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi uživo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san - ne radit ništa!

Upad 40 je kuna, a informacije i rezervacije se vrše na ulaznicest@studiosmijeha.hr ili 0994861713.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare