Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VEČER MJEŠOVITIH KLAPA: Kampaneli osvojili žiri, Basca publiku

VEČER MJEŠOVITIH KLAPA: Kampaneli osvojili žiri, Basca publiku

Predivnom večeri u Blatu završen je gostujući dio Omiškog festivala

U Domu kulture u Blatu na Korčuli u subotu je u sklopu 52. Festivala dalmatinskih klapa održana Večer mješovitih klapa na kojoj je nastupilo njih deset.

Prema mišljenju stručnog ocjenjivačkog povjerenstva kojeg su činili mo. Janes Vlašić, prof.Dalija Gavranić i Branko Terze najbolja je bila klapa Kampaneli iz Donjih Kaštela.

Druga nagrada žirija otišla je u ruke klapi Basca iz Baške Vode dok je Lipin cvijet za treće mjesto dobila klapa Slavić iz Zagreba. Zlatni Lipin cvijet, nagradu publike, osvojila je klapa Basca, a nagradu im je uručio načelnik Općine Blato, Ante Tomašević. Predivnom večeri u Blatu završen je gostujući dio Omiškog festivala koji se u petak, 29. lipnja vraća kući, kad je na redu svečano otvorenje.

Vaša reakcija na temu