Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Večeras koncert najboljeg europskog mandolinskog sastava i Ive Perkušića

Večeras koncert najboljeg europskog mandolinskog sastava i Ive Perkušića

Donosimo fado, portugalsku glazbu u mediteranskom ruhu i zvuku mandoline

Ivo Perkušić i mandolinski orkestar Sanctus Domnio večeras će održati koncert, u Galeriji umjetnina s početkom u 21 sat. 

- Na koncert donosimo fado, portugalsku glazbu u mediteranskom ruhu i zvuku mandoline. Publika ne treba brinuti poznaje li pjesme, jer prije svake pjesme napravimo neki intro i objasnimo o čemu se radi.Jezik glazbe svi razumijemo, ljubav i bol, sreću i tugu, a to će se osjetiti kroz naše interpretacije. Drago mi je da mogu biti dio ove koncertne priče i garantiram večer ispunjenu emocijama i vrhunskom glazbom - poručio je Perkušić.

Splitskog glumca i mandolinski sastav može se poslušati ovoga ljeta i na drugim lokacijama jer kreću na turneju. Nakon Splita, prvog dana kolovoza nastupaju na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, potom na Korčuli, Hvaru i Skradinu.

Cijena ulaznice za splitski koncert, dodajmo, iznosi 60 kuna, a može se kupiti na blagajni galerije.

Vaša reakcija na temu