Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Večeras se nastavlja 'Voice of Fabrique', zabava je zagarantirana!

Večeras se nastavlja 'Voice of Fabrique', zabava je zagarantirana!

Prošlog puta je u stručnom žiriju bio Ivan Huljić, a sada će tu ulogu preuzeti pjevačica Magazina Andrea Šušnjara

Fabrique je počeo s karaoke showom koji se pokazao kao totalni hit. Evo vikend programa...

INFO - THE KARAOKE VOICE OF FABRIQUE

Svakog četvrtka od 20 sati


Fabrique traži glas koji će osim samostalnih nastupa u tom pubu osvojiti i put u Prag za Novu godinu za dvije osobe s agencijom F tours putovanja!

Prvi karaoke voice prošao je zbilja spektakularno. Cijeli pub pjevao je i pljeskao kandidatima koji su osvajali redom žiri i publiku te je čak šest kandidata prošlo u finale koje će se održati 21. prosinca.

U stručnom žiriju bio je talentirani Ivan Huljić dok će se ovog tjedna u toj ulozi naći pjevačica Magazina Andrea Šušnjara

Pravila su jednostavna: žiri bira svoje kandidate za finale dok publika bira svoje finaliste - svako naručeno piće vrijedi jedan glas. 

- Pozivamo sve ljude koji imaju zabavljačkog duha i glasa da se prijave na Karaoke voice kako bismo se zabavili zajedno u ovo predbozično vrijeme - poručili su iz Fabriquea.

U petak je za zabavu zadužena DJ Ela, DJ Flex za subotu, a nedjelja je rezervirana za gledanje utakmice. 


Vaša reakcija na temu