Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Večeras se održava Split spot festival uz koncert grupa Ljetno kino i The Fogsellers

Večeras se održava Split spot festival uz koncert grupa Ljetno kino i The Fogsellers

Ulaz na tvrđavu Gripe otvara se u 20 sati i besplatan je 60 minuta

Večeras se na tvrđavi Gripe održava četvrti Split spot festival, jedini regionalni festival glazbenih video spotova. Prikazat će se najbolji spotovi protekle godine, dodijeliti nagrade, nakon čega će koncert održati bendovi Ljetno kino i The Fogsellers.

Prijavljene spotove iz Hrvatske i susjednih zemalja ocjenjuju nagrađivani sudionici festivala iz proteklih godina, a nagrade dodjeljuje tročlani stručni žiri i publika. Ove godine u žiriju su Žare Batinović, Boris Poljak i Goran Čače.

Iako se i ovogodišnji festival održava na tvrđavi Gripe, došlo je do jedne promjene. Događaj se izmješta do broda Bakar...

- Ambijent Pomorskog muzeja Split u kojem se ove godine po prvi put odvija festival uistinu je poseban i mnogo intimniji od velikog platoa same tvrđave. Posjetitelji će moći uživati u spotovima i glazbi na jednoj novoj lokaciji idealnoj za prave ljetne tulume - poručili su iz Split spot festivala.

Nakon dodjela nagrada najboljima, sudionici i posjetitelji moći će uživati u koncertima bendova Ljetno kino i The Fogsellers. Ulaz na tvrđavu otvara se u 20 sati i besplatan je do 21, nakon čega se treba kupiti ulaznica za 30 kuna.

Split spot festival, dodajmo, započeo je u subotu, 20. svibnja, otvaranjem izložbe fotografija 'Iz ruke' u Zlatnim vratima. U sklopu izložbe još danas se mogu vidjeti 'making of' fotografije sa snimanja kultnih spotova Žare Batinovića kako što su TBF-ov 'Genije' te Gibonnijev 'Judi, zviri i beštimje'.

Vaša reakcija na temu