Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Bosanski bend snimio pjesmu s migrantima koji se nalaze u Bihaću, Saša Antić podržao poruku svojim glasom

VIDEO: Bosanski bend snimio pjesmu s migrantima koji se nalaze u Bihaću, Saša Antić podržao poruku svojim glasom

Bihaćka grupa Jall aux yeux predstavila je 'migrantsku internacionalu'

Bihaćki bend Jall aux yeux je u pjesmi Adieu okupio vrlo šaroliko društvo: s Mirzahom iz Toulona, Sašom Antićem iz Splita i migrantima koji se trenutno nalaze u Bihaću sviraju i pjevaju 'migrantsku internacionalu', pjesmu koja se pored univerzalne poruke o odlasku (uglazbljena je pjesma Adieu francuskog pjesnika Alfreda de Musseta) dotiče i migrantske krize koja je zadesila i njihov grad. 

- Saša Antić je zbog cjelokupne situacije oko migranata i paranoje koja se počela širiti odlučio dati ljudski glas jednom od njih ('Pa, čovječe, nisam ja tamo neki tat, ko da ću ne daj Bože krast il djecu klat, pa nisam ja zvijer, od zvjeri bježim da preživim i samo tražim mir'). Pjesmu smo snimali na više lokacija, a miks i mastering je napravio Nemdžad Alić (Studio Amadeus Bihać). Za spot su korišteni kadrovi migranata iz Bihaća i Velike Kladuše koje nam je ustupio naš prijatelj, kamerman Džemal Ćatić. Po drugi put montažu za spot nam je napravio naš prijatelj Elvir Hadžić. Obojici veliko hvala za pomoć koju nam pružaju - poručili su iz grupe.

Jall aux yeux radi na novom materijalu koji će se naći na drugom albumu, a pjesma Adieu je jedna od njih. 

Vaša reakcija na temu