Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Koncert 'Zbog jedne ljubavi' održan pred Jadranski derbi

VIDEO: Koncert 'Zbog jedne ljubavi' održan pred Jadranski derbi

Na Poljudu u humanitarne svrhe zapjevali dalmatinski glazbenici

U okviru velike humanitarne akcije 'Zbog jedne ljubavi', s ciljem prikupljanja novčanih sredstava potrebnih za adaptaciju postojećih prostorija Jedinica liječenja Zavoda za dječju hematologiju, onkologiju, kliničku imunologiju i genetiku Klinike za dječje bolesti KBC Split, na poljudskom stadionu održan je humanitarni koncert. Lions klub Split, uz potporu HNK Hajduk, organizator je koncerta koji se održao neposredno prije jadranskog derbija s HNK Rijeka.

Najljepše dalmatinske skladbe poput 'Ne diraj moju ljubav', 'Volim sve bilo', 'Kad bi se moga rodit', 'Dalmacijo' i brojne druge, izveli su Klapa Šufit, Grupa Viva, Hari Rončević i Alen Nižetić koji su pred utakmicu zagrijali publiku na Poljudu.

Evo dio atmosfere.

Ciljani iznos donacije je 108 tisuća kuna a isti će, u cijelosti, kako navode organizatori, po završetku humanitarne akcije, nakon odbitka troškova, biti uplaćen u korist KBC Split.

Vaša reakcija na temu