Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Poslušajte novu pjesmu grupe Magazin

VIDEO: Poslušajte novu pjesmu grupe Magazin

Splitska grupa je predstavila singl 'Dan pobjede'

Za kraj godine Magazin je predstavio pjesmu 'Dan pobjede', poizvod radionice obitelji Huljić. Spot je režirao Rino Barbir, koji je Andreu Šušnjaru i ostatak grupe vratio u školske dane, a radnju su upotpunile i navijačice iz splitskog plesnog kluba Noa. 

- Pjesma je vesela i pozitivna, brzo ulazi u uho. Bilo mi je jako zabavno snimajući pjesmu i spot, sve je teklo lagano bez stresa samo smo se svi dobro zabavljali u studiju i na setu što se vidi i u konačnici. Zaredali smo balade i tužne pjesme zadnje vrijeme, pa sam osjetila da bi nam baš trebala neka čista pozitiva u ovo vrijeme darivanja i ljubavi - rekla je Andrea.

Na Instagramu je napisala: 'Hvala tati što nam je gostovao na spotu i što nam je pomogao očistiti dvoranu nakon snimanja.'

Vaša reakcija na temu